PASTIRMA
PASTIRMA je vyráběna z nejlepšího českého čerstvého hovězího masa a směsi koření. Je ochucen hlavně česnekem a kajenským pepřem. PASTIRMA - možno přeložit jako „lisované maso“, je sušené maso vyráběné tradičním způsobem, vyniká svou specifickou vůní a chutí. Výroba probíhá pod kontrolou specialistů, kterým byl recept předáván z generace na generaci, tím je zaručena prvotřídní kvalita a tradiční chuť. Basturma je výborná v kombinaci s brandy nebo vínem, lze ji použít pro přípravu pizzy, obložených baget, salátů nebo vaječných omelet.
SUCUK
SUCUK - Pikantní sušená klobása z mletého hovězího masa, speciálně kořeněná česnekem, solí, kmínem a paprikou podle tradiční receptury ze středního východu.
Kebab kuřecí
Složení: Kuřecí maso 100%, cibule, paprika, černý pepř, sůl..
Kebab hovězí
Složení: Hovězí maso 100%, cibule, paprika, černý pepř, sůl.