Catalog cakes and desserts.

PASTIRMA

PASTIRMA

PASTIRMA je vyráběna z nejlepšího českého čerstvého hovězího masa a směsi koření. Je ochucen hlavně česnekem a kajenským pepřem. PASTIRMA - možno přeložit jako „lisované maso“, je sušené maso vyráběné tradičním způsobem, vyniká svou specifickou vůní a chutí. Výroba probíhá pod kontrolou specialistů, kterým byl recept předáván z generace na generaci, tím je zaručena prvotřídní kvalita a tradiční chuť. Basturma je výborná v kombinaci s brandy nebo vínem, lze ji použít pro přípravu pizzy, obložených baget, salátů nebo vaječných omelet.

SUCUK

SUCUK

SUCUK - Pikantní sušená klobása z mletého hovězího masa, speciálně kořeněná česnekem, solí, kmínem a paprikou podle tradiční receptury ze středního východu.

Kebab kuřecí

Kuřecí Kebab

Složení: Kuřecí maso 100%, cibule, paprika, černý pepř, sůl..

Kebab hovězí

Hovězí Kebab

Složení: Hovězí maso 100%, cibule, paprika, černý pepř, sůl.

visitors/pages day: 68/82, month: 1420/1796
Copyright - VisualWeb - Vaše inteligentní internetová prezentace  | | TOPlist  .
Medovník, Švestkový, Napoleon a další dorty
Česky English
Deutsch Francais
Polski Netherland